logotip MODI.png
  • Judith Coll

Modi posa en marxa el portal Wifi4Eu de l'Ajuntament de Riells i ViabreaEn els propers dies es posarà en funcionament el portal Wifi4Eu de l’Ajuntament de Riells i Viabrea.


Aquest portal és l’accés wifi públic i gratuït que posa a disposició, l’ajuntament de Riells i Viabrea, pels seus veïns i veïnes a través de diversos punt d’accés repartits pel municipi i situats a:


· Plaça de la Vila

· Plaça del mercat

· Can Plana

· Camp de futbol


La instal·lació d’aquests punts d’accés, així com la configuració i gestió del portal ha estat realitzada per Modi i Adamo ofereix la connectivitat.

Aquest projecte desenvolupat per l’Ajuntament de Riells i Viabrea per tal de donar accés gratuït a internet al veïns ha estat possible gràcies a una subvenció atorgada per la Comissió europea dins del programa de digitalització europeu, Wifi4EU


La Comissió Europea ofereix una subvenció de fins a 15.000 euros per instal∙lar wifi gratuït en espais públics com places, parcs, biblioteques o centres de salut.


Riells i Viabrea és un dels 510 pobles catalans que podran gaudir d’aquest servei de forma gratuïta.15 vistas0 comentarios