logotip MODI.png
Communication technology and internet worldwide for business. Global world network connect
DISSENY I CONSTRUCCIÓ DE

XARXES DE FIBRA ÒPTICA, TELECOMUNICACIONS I INTEGRACIÓ DE SISTEMES IOT

SERVEIS

 
Shot of Data Center With Multiple Rows o

Posem a la disposició dels nostres clients tots els nostres recursos humans i tècnics, i més de 20 anys d'experiència en el sector com a empresa instal·ladora habituada a treballar en grans desplegaments de xarxes de telecomunicacions.

internet connection. engineer connecting

Oferim serveis de manteniment amb diferents nivells SLA, des de manteniments de xarxes de telecomunicacions i sistemes crítics, passant per manteniments preventius fins a manteniments correctius.

 

SOLUCIONS

Close up fiber optic in server room , ne

Desplegament de xarxes de fibra òptica per a operadores, empreses privades i administracions públiques, tant en àmbit urbà com interurbà.

Telecommunication mast TV antennas wirel

Instal·lació i configuració d'equips i sistemes de comunicació, així com la construcció de les infraestructures necessàries.

smart city and wireless communication network, abstract image visual, internet of things.j

Planificació  i desenvolupament de projectes per a la integració de sistemes IoT a través de la Plataforma de NearbySensor.

SOBRE NOSALTRES

En MODI som experts en disseny, instal·lació i manteniment de xarxes de fibra òptica i sistemes de xarxes mòbils i sense fils i en desenvolupament i integració de sistemes IOT.

MODI (Manteniment i Operació d'Infraestructures, S.L) neix l'any 2.000 amb la voluntat d'oferir solucions integrals en projectes de telecomunicacions de planta externa.

 

Durant els nostres primers anys d'existència, els nostres serveis han inclòs obres i instal·lacions en l'àmbit de canalitzacions d'obra civil, cablejat de fibra òptica i configuració i posada en marxa d'electrònica de xarxa, així com els tramitis i gestions amb entitats públiques i privades per a l'obtenció dels permisos i llicències necessaris; sent els nostres principals clients l'Institut Municipal d'Informàtica del Ajuntament de Barcelona, Barcelona Infraestructures Municipals SA (BIMSA) i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

 

A partir de 2014 comencem a diversificar la nostra estructura, permetent iniciar projectes de més envergadura i ampliant considerablement la nostra cartera de clients tant en l'àmbit de les administracions públiques com en el sector de les infraestructures o de la indústria.

 

Actualment tenim més de quaranta treballadors en els diferents serveis que desenvolupem.

+20

ANYS

D'EXPERIÈNCIA

+100

NODES

GESTIONATS

+300

MUNICIPIS AMB DESPLEGAMENT FTTH

+1.700

INDÚSTRIES CONNECTADES

+3.000

Km DE XARXA DE FO DESPLEGATS

+400.000

HABITATGES CONNECTATS

CONTACTE

info@modisl.com

C/ Narcís Monturiol nº2, Nau 15 08110 Montcada i Reixac, Barcelona

Tel: 932123595

C/ Xocolaters 66. P.I La Reva Sector 13 46394 Ribarroja del Turia, Valencia

Tel: 960892566

C/ Orense, 62 28020 Madrid

Tel: 919920897

Gràcies pel teu missatge!